Méretvétel melltartó vásárlás előtt

Hogyan mérjük meg magunkat?

Méretvétel melltartó vásárlás előttA melltartó egyik mérete a mell alatti körméret. A méretezést 5cm-kénti növekedéssel határozták meg, például 80, 85, ha valakinek a kettő közé esik a saját mérete, akkor a közelebbi értéket vesszük - például 82 cm-nél 80-as melltartót, 83-nál már 85-et kell venni. A másik méret a kosár, ami lehet AA, A, B, C, D... stb. A kosár úgy kerül meghatározásra, hogy a mellcsúcsokon át mérjük meg a mellkas körfogatát, vagyis a mell külső körméretét. Az így kapott értékből kivonjuk az előző, mell alatti körméretet.

Ha a különbség körülbelül:

  • 10 cm, akkor AA kosár
  • 12 cm, akkor A kosár
  • 14 cm, akkor B kosár
  • 16 cm, akkor C ... és így tovább

FONTOS! A méréseknél mindig ügyeljük a mérőszalag megfelelő irányára! A mellbőséget mindig leeresztett kartartásban kell mérni, különben a mért érték pontatlan lehet. A mérésnél és a próbánál előrehajolva igazítsuk be a melltartó kosarába az emlőt! Nézzük meg, hogy a melltartó kosara ráncosodik-e. Ha igen, akkor kisebb kosarú melltartót kell próbálni. Ha a kosár anyaga feszül, akkor nagyobb kosárméretet kell választani!

Ha a mell alatti körméret pontos, akkor a kosár méretén kell változtatni, ne fogadja el azt a kompromisszumot, hogy az alapméretet változtatja. Ha nagyobb kosárméret helyett nagyobb méretű melltartót választ, akkor a hátpánt felcsúszik, a kosár előredől, így ez rossz tartást eredményez.

Természetesen ezek a méretek tájékoztató jellegűek, és egyes melltartóknál a szabás eltérhet, mégsem árt ismerni magunkat ebből a szempontból is.

Miután megmértük magunkat és megvannak a méretek, keressük ki az alábbi mérettáblázatból a pontos méretet.

A mell alatti méret cm-ben

Méretvétel melltartó vásárlás előtt

A hozzátartozó melltartó méret az alap méretet

A hozzátartozó melltartó méret az alap méretet

A mellbőség cm-ben mért értéke adja a KOSÁR MÉRETÉT

A mellbőség cm-ben mért értéke adja a KOSÁR MÉRETÉT

Ha a pontos méret és forma kiválasztásához segítségre van szüksége hívja tanácsadó vonalunkat munkaidőben a
+36 70 384 4141-es számon!


Kapcsolódó oldalak:

 Melltartó méret kereső
méret: kosár:
keresés
Az Ön kosara üres
 Facebook
 Információk